TomTom Places

TomTom Places Android 1.0

Vind je weg naar restaurants, banken etc. in de omgeving

VOOR

  • Werkt ook buiten Nederland

TEGEN

  • Navigeert alleen naar POIs

Gemiddeld
6

De gratis app TomTom Places verstrekt informatie over de locatie en route naar POI's (points of interest) in jouw directe omgeving. Zo begeef je je gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde afhaalchinees, tandarts of fietsenmaker.

De POI's in TomTom Places zijn aangeleverd door bedrijven achter de Telefoongids en Gouden Gids. Dit betekent echter niet dat TomTom Places zich beperkt tot Nederland, want ook over de grens vind je hotels, restaurants en wat dies meer zij. Bovendien werkt de Android app altijd in je eigen taal. Dat is erg handig wanneer op vakantie in Kreta het Griekse woord voor afhaalchinees je even ontschoten is.

TomTom kennen we natuurlijk van de navigatie, maar de aangeboden navigatiefunctie in TomTom Places is beperkt. De applicatie brengt je van A naar B, maar A is daarbij altijd je huidige locatie en B steevast een point of interest. De navigatiefunctie accepteert dus geen willekeurige start- en eindpunten van je route.

Vooralsnog heeft concurrent Google haar zaken beter voor elkaar. Google's equivalent Places is een onderdeel van de app Google Maps, die alle locatie-afhankelijke diensten bundelt en daarmee een completer en flexibeler pakket biedt. Echter, voor Androidbezitters die op zoek zijn naar een doelgerichte navigator is TomTom Places een goed alternatief.

Meeste downloads Kaarten & GPS voor android

Meer
TomTom Places

Download

TomTom Places Android 1.0

Beoordelingen about TomTom Places